LANA FOR GHANA

  2012-11-24 / 14:33:00 / Allmänt /
Helgen den 26-28 oktober var vi med på ett lan för engelska skolans elever här i Örebro. Vi kom dit på fredagen och möttes av ca 100 elever som var riktigt taggade på att hålla igång vid datorerna två nätter i rad. Vi lärde känna de otroligt härliga barnen och fick umgås med dem hela helgen. I skolans caféteria satte vi på film, och såg till att alla hade det bra. Trötta som vi var efter fredagen så åkte vi hem nån timme på lördagen, sov en stund och sen var det dags och börja igen! Vi har nog inte skrattat så mycket på ett riktigt bra tag och det roligaste var ändå när några i årskurs 9 satte en liten kille i en kartong och bar honom ner till datorerna och sa att han kommit med posten direkt från Afrika hahahah..
Hur som helst så betalade barnen för att få lana på skolan och en stor del av pengarna gick faktiskt till vår resa, hela 7000 kr och det är vi så otrolig glada för!! Tack återigen till IESÖ. 
Bilderna från lanet har Mr.Åkerstedt, som jobbar på engelska skolan, sattit ihop till en video, länkar den här för er som vill se (spola till 4.48 för killen i kartongen hahah): http://vimeo.com/52648571#
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious